Diensten

Boomerang B2B levert capaciteit met kwaliteit in de vorm van Interim Inkoop - en Verander Management aan industriële bedrijven. We zijn gespecialiseerd in het structureel verbeteren van de samenwerking tussen en binnen bedrijven door een mix van Leiderschap, technisch & economisch inzicht, BVP, NLP, Six Sigma, LOA en GBV toe te passen.

Stel dat uw organisatie last heeft van:
* Een te hoge kostprijs,
* Concurrentie positie die onder druk staat,
* Projecten die stagneren,
* Conflicten over facturen, of
* Medewerkers en leveranciers die gefrustreerd raken...?
Weet dan dat Boomerang B2B u kan helpen.

Interim Inkoop Management

De Boomerang Procurement Methode onderscheid zich door in de samenwerking met de leveranciers te onderzoeken hoe we het samen beter kunnen doen.

Lees meer

Spend Analyse

Ook voor inkoop geldt dat de uitkomst het resultaat van een proces is. Betere resultaten vereisen een betere dus andere aanpak; wij helpen u graag te bepalen hoe het beter kan, zorgen dat het samen steeds beter gaat.

Lees meer

Contract Management

Boomerang Contract Management zorgt er voor dat de afspraken over goederen en/of diensten zoals ze op papier staan ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Lees meer

LEAN Six Sigma & Verander Management

Six Sigma is een bewezen methode om processen gestructureerd te verbeteren. Wij zetten onze kwaliteiten in om u te helpen deze methode succesvol toe te passen

Lees meer

Interim inkoopprofessionals die een verschil maken

Via Boomerang B2B krijgt u toegang tot gekwalificeerde Interim Inkoopprofessionals die voor u en uw Supply Chain een verschil maken. Onze aanpak is simpel en doeltreffend; wij zijn er met decennia ervaring in getraind en we kunnen het u ook leren. Met onze inzet krijgt u de vis en de hengel.

Skills

Spend Proces Analyse
95%
Contract Management
80%
Lean Six Sigma project management
95%