Contract Management

Contracten beschrijven (kort gezegd) afspraken rond wie wat waar wanneer hoe in welke kwaliteit en tegen welke condities dient te leveren. De uitvoering van het werk / de levering begint in principe pas nadat er een contract is afgesloten. Met professioneel Contract Management zorgen we er voor dat de gecontracteerde afspraken over goederen en/of diensten zoals ze op papier staan ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Contracteren is een vak;
laat Ed u helpen CONTRACT MANAGEMENT te implementeren en met SLA management te optimaliseren

Goed contractmanagement maakt de verwachtingen en afspraken tussen de leverancier en de afnemer helder en meetbaar. Vanuit Boomerang B2B helpen wij u graag op weg of om hierin stappen vooruit te maken. Maak contract-afspraken meetbaar; Pro-actief of curatief. SLA’s (Service Level Agreements) horen daar bij.

Voor veel bedrijven is het een delicaat proces om na lange (en soms moeizame) onderhandelingen er voor te zorgen dat de relatie met de leverancier goed blijft. En de leverancier aanspreken op zijn verantwoordelijkheden zonder onnodige concessies te doen. Om contractmanagement inclusief de juridische aspecten van een contract te managen is een vak apart: Ed’s vak.
Waar nodig helpt Ed u contracten zodanig aan te passen dat de afspraken weer passen bij Uw behoefte en de capaciteiten van uw leverancier. Dit doen we door toepassing van een mix van door ervaring opgebouwde vaardigheden in SLA management (met toepassing van LEAN- Six Sigma), onderhandelingstechnieken en wetmatigheden uit zakelijke communicatie.

Automatiseren van contractbeheer met 2Agree contractmanagement software

Boomerang B2B helpt u graag bij het automatiseren van uw contractbeheer. We gebruiken daarbij de structuur en software van 2 Agree. Door het organiseren en het automatiseren doeltreffend aan te pakken kan dit effectief en efficient geïmplementeerd worden.
2Agree contractbeheer is een webbased online software applicatie waarmee organisaties eenvoudig, effici├źnt en professioneel alle voorkomende overeenkomsten kunnen beheren. Denk aan leverancierscontracten, personeelsovereenkomsten, abonnementen, licenties, verzekeringen etc.

Bekijk hier de presentatie van 2Agree contract management software:

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen in het verbeteren van uw inkoopprocessen, neem dan contact met mij op!